30.5.13

Procrastination should be medically fucking treated! Ούτε ένα ξέσπασμα ενάντια στην αναβλητικότητά σου δεν μπορείς να ποστάρεις on time.. Είναι αστείο αν το σκεφτείς.

 13/5/13

Με μπλε κόκκινες βουλίτσες, ο οτινανισμός της αναβλητικότητας θρέφει τον παραλογισμό της ύπαρξης μου, θέτοντας νέα όρια για τι σημαίνει να κωλοβαράς, και πως το κωλοβάρεμα σε γαμάει από τον κώλο και σε αφήνει να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο.

Δεν αντέχω άλλο. Καθόλου. Δεν κάνω τίποτα. Θέλω να κάνω κάτι? Έχω παραιτηθεί? Ίσως επιβάλλεται απλά δράση. Όποια δράση. Δράσε! Ή Σκάσε!

Μπλε και κόκκινο σου λέω, χωρίς λόγο. Κανέναν. Ελπίζω μόνο όλοι οι γέροι εδώ να μην μπορούν να δουν τι διαβάζω λόγο της πρεσβυωπίας τους.

Η Drama Queen λέει ότι η δουλειά είναι απλά ένα σχολείο. Μπορεί. Άλλωστε γι' αυτό δεν γούσταρα το σχολείο? Καμία ευθύνη, κανένα ρίσκο, μια χαρά τη βγάζεις χωρίς προσπάθεια... Μήπως ήρθε η ώρα τους?

ΒΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

(Με σοκάρει το πόσο ηλίθιος είσαι. Αν υποπτευθώ ότι όλα αυτά τα χρόνια ήσουν τόσο ηλίθιος και δεν είχες ιδέα, επιβάλλεται να αυτοκτονήσεις.)

No comments:

Post a Comment